Comunicat de l’Ajuntament en referència a la Revetlla de Sant Joan 2024

Apreciats veïnes i veïns,
Des de l’Ajuntament us volem fer arribar una sèrie de propostes que hem acordat a la Taula de Govern en referència a la revetlla de Sant Joan d’enguany i que van dirigides a poder gaudir-la d’una forma lúdica i gratificant per a tothom, ja que no tots experimentem les sensacions de la mateixa manera i és el nostre deure mirar de respectar-les totes.

1. S’habilitarà la PISTA POLIESPORTIVA de les 18:00 h del dia 23 de juny a les 2:00 hores del dia 24, com a únic espai al municipi per a fer esclatar els petards amb seguretat.
US AGRAIREM QUE RESPECTEU LA FRANJA HORÀRIA proposada, per garantir el dret a divertir-nos i el dret a descansar.

Malgrat disposar d’aquest espai concret, també us demanem que observeu al vostre voltant abans d’encendre qualsevol petard, a fi de garantir la màxima seguretat de la gent que es troba a prop.

2. És important fer-nos la reflexió que, cada vegada que fem ús de la pirotècnia, automàticament ens estem fent responsables dels efectes que se’n deriven sobre el nostre entorn més immediat: natura, animals, veïns… No podem obviar que:

  • Hi ha persones amb hipersensibilitat al soroll a les quals aquest els causa un gran malestar
  • Gent gran altament sensible
  • Persones amb diversitats funcionals vàries i malalts
  • Criatures petites que necessiten descansar
  • Veïns/es amb feines que requereixen llevar-se molt aviat

EL NOSTRE DEURE COM A AJUNTAMENT ÉS PROTEGIR-LOS I GARANTIR ELS DRETS DE TOTHOM.

3. En qualsevol cas, si patiu d’aquesta acusada hipersensibilitat, us volem recordar que aquest vespre podeu utilitzar auriculars de cancel·lació de soroll que rebaixaran el so dels petards i us ajudaran a reduir el vostre malestar.

Finalment, només dir-vos que si tots nosaltres posem el màxim d’atenció i cura en el respecte cap als nostres veïns i veïnes, podrem celebrar una revetlla gratificant i segura i, sens dubte, haurem crescut com a individus, com a poble i com a societat.

Bona revetlla a tothom!!

Ajuntament d’Albons